TANDVÅRDSHUSET ÄLMHULT SÖKER:

Tandsköterska

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet och  stor variation i vardagen.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på Tandvårdshuset arbetar du både självständigt och i team med för tandsköterskan förekommande arbetsuppgifter.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till personlig utveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du som söker bör vara positiv, utåtriktad, flexibel och prestigelös samt ha en mycket god känsla för kvalitet och service. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av Opus Dentals journalprogram.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Tandvårdshusets fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och ett gott bemötande. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga.

Övrigt

Tandvårdshuset finns i Ljungby, Älmhult och Lönsboda. Tillsammans är vi ca 25 medarbetare på de tre klinikerna

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Efter överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid, schemalagd
Lön: Fast månadslön
Kontaktperson:  Anette Olsson
Sista ansökningsdag 2017-10-30. Vi behandlar ansökningar fortlöpande vilket kan göra att anställningen tillsatts innan ansökningsdagen gått ut.
Ansökan via e-post: anette.olsson@tandvardshuset.net
Ring gärna 0476-133 88 om du har frågor om tjänsten.